Messenger

Adriana deschise ochii. „Am adormit„, își zise și se ridică din pat. Apoi își aminti de Adam. El plecase, ea rămăsese. Se ridică din pat și privi prin cameră. Ar fi trebuit să facă ceva. Merse în bucătărie și se uită pe frigider. „De scris raportul nesuferit pentru șeful și mai nesuferit pentru a nu avea probleme nesuferibile„. Recunoscu scrisul lui Adam. Adriana mai citi odată și zâmbi. Deschise computerul. Ar fi vrut să înceapă să scrie raportul, dar imaginea de toamnă de pe desktop o făcu să lase degetele ușor pe taste, fără să apese vreuna din ele. Apoi duse mâna dreaptă pe mouse și dădu un clic pe browser. Intră pe google și dădu căutare după „imagini de toamnă„. Privi lista de pe monitor și nu-i venea să dea clic pe nici una din imaginile afișate. Nu era niciuna cu parcul în care fusese ieri cu Adam. Împinse tastatura ușor și-și puse capul în mâini. Ar fi vrut să plângă, dar lacrimile nu veneau. Lacrimile plecaseră odată cu Adam, odată cu avionul care a decolat dincolo de geamul aeroportului. „Te întorci în iadul de acolo„, îi spusese ea, „nu, mă întorc la normalul de acolo„, răspunsese Adam.
Adriana aduse tastatura mai aproape, mișcă mouse-ul un pic și ecranul monitorului se lumină din nou. Deschise contul de yahoo, dădu un clic pe numele lui Adam, era on line. Începu să-i scrie: „îmi pare atât de rău că ai plecat, aș fi vrut să mai fi rămas un pic, și încă un pic, până picăturile s-ar fi făcut cât o mare în care să fim noi doi, mi-e dor de tine, mi-e dor de noi, sunt invidioasă și pe cuvintele astea care vor ajunge pe laptopul tău, care vor putea fi mângâiate de”… Adriana se opri, mai citi odată cele scrise, se încruntă un pic, selectă tot textul scris și apăsă pe tasta delete. „Ai scris ceva?” văzu mesajul de la Adam, „vroiam să văd dacă ai ajuns cu bine”, scrise ea repede, „am ajuns cu avionul, binele cred că îl am printre bagaje, nu m-au lăsat cu el în bagajul de mână”. Adriana zâmbi și scrise „k”, apoi puse o față zâmbitoare, deși fața ei era tristă.
Adriana privi pe fereastră. Încerca să-și închipuie cum stătea Adam în fața laptopului. Afară se însera ușor și, deodată, în blocul de vis-a-vis, luminile începură să se aprindă.
*

Anunțuri

4 gânduri despre „Messenger

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s