Clasament postări 2013 (I)

Încep de azi să prezint un clasament al postărilor în funcție de numărul de vizualizări. Deși deobicei acest gen de clasamente sunt prezentate în ordine inversă (de la ultimul loc la primul loc) am să prezint acest clasament pornind de la locul 1 (pentru a ajunge la postare dați un clic pe titlul postării).

1.Despre inteligenți și proști – această postare a pornit de la o altă postare în care cineva încerca să demonstreze de ce proștii au succes și cei inteligenți nu au. Abia mai târziu tipul a recunoscut, indirect, că de fapt a vrut doar să arunce o idee care să provoace lumea la discuții (și la o creștere a traficului pe blogul lui). A fost o experiență interesantă pentru mine, în urma căreia am învățat să nu mai răspund la acest gen de provocări.

2.Despre dezdrăgostire (din nou). Acest termen, „dezdrăgostire”, l-am folosit prima oară prin liceu. Și pentru că prietenii mei au fost încântați de el, am continuat să-l folosesc. Apoi după un timp, pe neștiute a dispărut din vocabularul meu. Și într-o zi, gândindu-mă ce să mai scriu pe blog, mi-am amintit de acest cuvânt. Așa a apărut această postare.

Reclame

Un gând despre „Clasament postări 2013 (I)

  1. Pingback: Clasament postări 2013 (II) | "DEMDECE"

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.