Fată vorbind la telefon (mobil) când ploua

stautobuzploaieFata își scoase mobilul. Se uită câteva clipe la ecranul mobilului, butonă un pic, apoi îl duse la ureche, privind spre șosea.
– Alo, da? … Ascultă… Nu, nu … ascultă. Dacă nu asculți închid.
Luă telefonul de la ureche, se uită la ecran și apăsă pe butonul de oprire. Mai privi ecranul un pic. Deodată telefonul sună și ea-l duse repede la ureche:
– Ți-am spus că închid… Chiar și acum eu sunt sinceră cu tine … Nu, nu, tu nu ești sincer. Mi-ai spus că ești plecat și ieri ai fost la Ana. Cu Ana, mă? Credeai că Ana nu o să-mi spună? … Degeaba o înjuri pe ea, înjură-mă pe mine, iar dacă faci asta îți închid din nou telefonul … acum taci? Nu mai spui nimic? …. Mai bine tăceai! … Normal că sunt nervoasă, cum ai vrea să fiu când mi-ai spus că trebuie să mergi acasă că bunică-ta nu se simte bine?… și tu mergi să dormi la Ana, adică vorba vine să dormi… Nu, nu te cred. Ce ai căutat la ea?… Ți-a fost rușine să-mi spui că m-ai mințit (fata râse, râs nervos,capul dat pe spate, telefonul lăsat în jos. După un timp îl duce din nou la ureche). Să știi că nu am mai auzit ce prostii spuneai pentru că am râs de ce ai zis înainte… A, deci ai spus ce credeam. Crezi că sunt proastă?

(pentru a citi toată postarea dați un clic aici)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s