Citind emailul

2012_11_19– Auzi! aproape că strigă bărbatul. Citind emailul! Pe vremuri nu stăteam să citim emailul, nu suna mobilul în tramvai, nu aveam computer de deschis, iar singura dependență era cea de volan.
Adam îl privea fără să spună nimic. Începuseră discuția pe bancă în mod obişnuit, ce vreme frumoasă e afară, da, dar totuşi e cam frig. Şi deodată Adam spuse, aseară citind emailul, la care bărbatul izbucnise nervos. Ca şi cum Adam ar fi apăsat pe un buton, ar fi dat un clic pe un mouse şi şoricelul l-ar fi muşcat pe bărbat de un deget. Ca şi cum bărbatul ar fi lovit cu cuvintele peste computere, peste tehnica asta modernă. El se revolta împotriva ăstora de stau toată ziua pe computer, citind emailul navingând pe net. Adam se gândea să se ridice, dar îi era un pic teamă de reacția bărbatului. După un timp bărbatul se liniști. Rămase tăcut privind frunzele din parc. Tensiunea muşchilor feței lui scădea încet încet, până ajunse chiar la un început de zâmbet.
– Ştii, de fapt şi eu am petrecut ieri toată ziua citind emailul. Se adunaseră multe, foarte multe emailuri aşa că mi-am spus să deschid computerul, emailul şi să-mi citesc mesajele.

pentru a citi toată postarea dați un clic aici

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s