Film


Despre muzica clasică

Anunțuri

4 gânduri despre „Film

  1. Foarte interesant și educativ acest filmuleț! Îmi aduce aminte de minunatele lecții ale lui Leonard Bernstein care m-au făcut să iubesc muzica adevărată.

    • Din pacate acel gen de emisiuni nu mai sunt la moda acum. Tin minte si concertele educative pentru copii care aveau loc la Ateneu duminica. Desi a fost demult, cand eram in scoala generala, multe din explicatiile de la acele concerte mi-au ramas in minte.

  2. Impresionant! Muzica aceasta clasica ne aduce mai aproape de Dumnezeu! Iar omuletul acesta este extraordinar! Nu e important sa fii un profesionist, e important sa intelegi cum te poti darui celorlalti, cum poti sa-i ajuti pe oameni sa vada frumusetea si bucuria vietii din jurul lor si din ei! Aducind oamenii inspre muzica le poti schimba viata, caci nu e altceva decat sa-i conduci, treptat, spre Adevar.

    • i pe mine m-a impresionat acest film. Acel fragment în care B. Zander vorbește despre strălucirea din ochi, despre importanța acestei străluciri din ochii noștri a fost pentru mine ca o revelație.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s